Уроки виробничого навчання "Кондитер" 3 розряд

18.01.2021 Урок № 1 Вступне заняття.

 https://drive.google.com/file/d/12GorUydkSml_Cjtd1rZwWJf3EZ04Cu2E/view?usp=sharing

25.01.2021 Урок № 2 Підготовка до виробництва сипучих, жирових, яєчних, молочних

 продуктів  повидла та джемів. 

https://drive.google.com/file/d/1CVRi1gDBrlvPgwpk_3qkAedgRW9qrJan/view?usp=sharing

01.02.2021 Урок № 3 Підготовка до виробництва фруктів, овочів, цукатів, кураги, родзинок, горіхів, маку, желатину, меду, розпушувачів, ароматичних речовин, барвників, харчових кислот.

https://drive.google.com/file/d/1vKr0ErKF260cqZ0V63LGsRqhGMei1Zva/view?usp=sharing

08.02.2021 Урок № 4 Приготування начинок: сирної з родзинками, з яблук, повидла, маку.

https://drive.google.com/file/d/1LAu12OjcBrqNJmOWAVJFBkXpKtGWLP7x/view?usp=sharing

15.03.2021 Урок № 5 Приготування фаршів з м'яса, риби, ліверу, капусти тощо.

https://drive.google.com/file/d/1gsKKFtxcx5zzfB5DEmzKzv9CwkYxIJwU/view?usp=sharing

22.03.2021 Урок № 6 Приготування сиропів.

https://drive.google.com/file/d/1GHWY9gYSIPggBmdtCrM7gS9KzLjLcxnU/view?usp=sharing

29.03.2021 Урок № 7 Приготування помади.

https://drive.google.com/file/d/1MJPDwzArxMOUfaUz300_RcAlvRGNWwsD/view?usp=sharing

05.04.2021 Урок № 8 Приготування желе та прикрас з нього.

https://drive.google.com/file/d/1ZOqVH3Ge4Tbu6ZslF0zRSxKqn95sjsDH/view?usp=sharing

19.05.2021 Урок № 9 Приготування пиріжків печених з різними начинками, ватрушок з сиром, розтягаїв.

https://drive.google.com/file/d/1RMcB2oFwLOiYnN59yQAMv_HKwhBjoWJM/view?usp=sharing


Коментарі