Виробниче навчання "Кухар" 5 розряд

27.01.2022 Тема № 1 Приготування перших страв 

https://docs.google.com/document/d/1LlaeXw_5EZdcQBhOhIcNLXtG--f0AXHk/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true

28.01.2022 Тема № 2 Приготування соусів

https://docs.google.com/document/d/1ZCPqZsG1nh-Zw2LE0ct5krKLnyCvYgnX/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true

03.02.2022 Тема № 3 Приготування овочів

https://docs.google.com/document/d/1VmIH0jTOQ1P6-65pI3AyKANF5RVHggI1/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true

10.02.2022 Тема № 4 Приготування страв з риби та морепродуктів.

https://docs.google.com/document/d/1S2ETITyw5CDJsvH8gGgPPnZKHD1DXybU/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true

11.02.2022 Тема № 4.2 Приготування страв з запеченої риби

https://docs.google.com/document/d/176td9jHOrGCQTJsuSLIbFGvZ12Sd74Jl/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true

17.02.2022 Тема № 4.3 Приготування риби фаршированої та страв з морепродуктів.

https://docs.google.com/document/d/1mjgBTH4RDdiwhnlQ_FtYNjZJPVuiKHse/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true

18.02.2022 Тема № 5.1 Приготування страв з м'яса смаженого великими шматками.

https://docs.google.com/document/d/11tO8cu-RQLv0zEkYLcF8zUyH0vBOXgnM/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true

24.02.2022 Тема № 5.2 Приготування страв з м'яса смаженого порційними шматками.

https://docs.google.com/document/d/1c0J71d7aps5SwZ61X0Esg1p2iJHbHWxM/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true

25.02.2022 Тема № 5.3 Приготування страв з птиці.

https://docs.google.com/document/d/1Hcp0Dy-VpFxPF8n4WAGhqwnuwqqCXbtu/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true

03.03.2022 Тема № 5.4 Приготування страв з натуральної січеної маси та субпродуктів.

https://docs.google.com/document/d/1j8mfWKLIEicuUQqEu9M4hh67mWIIxfL4/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true

04.03.2022 Тема № 6.1 Приготування холодних страв та закусок. Приготування бутербродів.

https://docs.google.com/document/d/1I9plvURxXWyZ1wB2J1EWClXWiM7dD3L-/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true 

31.03.2022 Тема № 6.2 Приготування закусок з риби та рибної гастрономії.

https://docs.google.com/document/d/1Fxt2DGW8QyXgnTmI9Q_zfLT-Zsp3JHfS/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true

01.04.2022 Тема № 6.3 Приготування закусок з м'яса, м'ясної гастрономії.

https://docs.google.com/document/d/1vMS8mhi-J2eGPMs5GRvWLyiIxQ_TLZ2E/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true

07.04.2022 Тема № 7.1 Приготування солодких страв: десерту, желе, мусів, самбуків, кремів.

https://docs.google.com/document/d/1oyPhuIppvby3KVo2rmF1o_cGi-K6gVWU/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true

08.04.2022 Тема № 7.2 Приготування та відпуск гарячих солодких страв.

https://docs.google.com/document/d/12xt-af4AHTez5DqiqB_zZzXi8keSbVWH/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true

14.04.2022 Тема № 8.1 Кухня народів світу: Італії, Франції

https://docs.google.com/document/d/1jfn7USQTWa6rFFrLf2_g4g6wA8mAxZOC/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true

15.04.2022 Тема № 8.2 Кухня народів світу: Греції, Індії.

https://docs.google.com/document/d/18b_LPSFFFimTLqOqiZ7Tlu9gqNHcJUWG/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true

21.04.2022 Тема № 8.3 Кухня народів світу: Німеччини, Грузії.

https://docs.google.com/document/d/1ARSY0_OIQyvMdEq4fQKgGUUv-FOCXDV5/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true

22.28.04.2022 Тема № 9.1 Приготування страв лікувального харчування з м'яса та риби.

https://docs.google.com/document/d/1gYXPs0gWUIV8e9I8t2ueSAsfCx4kRN8Q/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true

29.04.05.05.2022 Тема № 10.1 Приготування страв дієтичного та дитячого харчування.

https://docs.google.com/document/d/1YOfGr7qbs95EeAMKnxE2QaPDxpwXN90p/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true

06.05.2022 Тема  № 11 Основи складання меню.

https://docs.google.com/document/d/1ueibCXwl90KDLRE7BkkrZ1ZVvxhNvd1s/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true

Коментарі