27.01.2022 Тема № 1 Приготування перших страв
28.01.2022 Тема № 2 Приготування соусів
03.02.2022 Тема № 3 Приготування овочів
10.02.2022 Тема № 4 Приготування страв з риби та морепродуктів.
11.02.2022 Тема № 4.2 Приготування страв з запеченої риби
17.02.2022 Тема № 4.3 Приготування риби фаршированої та страв з морепродуктів.
18.02.2022 Тема № 5.1 Приготування страв з м'яса смаженого великими шматками.
24.02.2022 Тема № 5.2 Приготування страв з м'яса смаженого порційними шматками.
25.02.2022 Тема № 5.3 Приготування страв з птиці.
03.03.2022 Тема № 5.4 Приготування страв з натуральної січеної маси та субпродуктів.
04.03.2022 Тема № 6.1 Приготування холодних страв та закусок. Приготування бутербродів.
31.03.2022 Тема № 6.2 Приготування закусок з риби та рибної гастрономії.
01.04.2022 Тема № 6.3 Приготування закусок з м'яса, м'ясної гастрономії.
07.04.2022 Тема № 7.1 Приготування солодких страв: десерту, желе, мусів, самбуків, кремів.
08.04.2022 Тема № 7.2 Приготування та відпуск гарячих солодких страв.
14.04.2022 Тема № 8.1 Кухня народів світу: Італії, Франції
15.04.2022 Тема № 8.2 Кухня народів світу: Греції, Індії.
21.04.2022 Тема № 8.3 Кухня народів світу: Німеччини, Грузії.
22.28.04.2022 Тема № 9.1 Приготування страв лікувального харчування з м'яса та риби.
29.04.05.05.2022 Тема № 10.1 Приготування страв дієтичного та дитячого харчування.
06.05.2022 Тема № 11 Основи складання меню.
Коментарі
Дописати коментар