Програма з виробничої практики "Кондитер 3 розряду" 2021-2022 н.р.
https://docs.google.com/document/d/1vWsMo2bEzONiqjq66r6DM6cS2Q-zIT0l/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true
Тема № 4 Приготування напівфабрикатів для оздоблення борошняних кондитерських
виробів. Приготування начинок і фаршів.
https://docs.google.com/document/d/1dxlhClcPUbMcJ0JO_67zgIgWmuFs7NEA/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true
Тема № 5 Приготування желе, посипок.
https://docs.google.com/document/d/1g_wGuxdwoCBSTD2Z-TCDybqpSk1vyTn3/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true
Тема №5 Приготування кремів.
https://docs.google.com/document/d/18DlWSFbxVywnDCBLa-HPvft1VIN2XaRU/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true
Тема №5 Приготування сиропів, помади.
https://docs.google.com/document/d/1Y0bKv4b7FM9xvWs3vl-jrkuFs05HyRLm/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true
Тема № 6 Приготування дріжджового тіста безопарним та опарним способом та виробів
з нього. Приготування пиріжків, розтягаїв, ватрушок, піци.
https://docs.google.com/document/d/1Jz_jsrCQF10v4jEu6ajYirHoQdwhzd1c/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true
Фото учнів групи АК-44
https://docs.google.com/document/d/1rFUmyovUljfTkddVa7MCPFROcqCHbJ6m/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true
Тема № 6 Приготування кулеб'яки, рулету з маком, ромової баби, булочки дорожньої, булочки "Бріош", крендель з корицею.
https://docs.google.com/document/d/1zcfENaiULA3aGEDA9nLRUD9IGmP0J2hn/edit?usp=sharing&ouid=103391739343786899662&rtpof=true&sd=true
Коментарі
Дописати коментар